Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

οι λέξεις δεν σκοτώνουν ,αλλά ναρκώνουν θανάσιμα τη κοινή λογική

Ο Γιώργος Παπανδρέου σήμερα στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου , θέλησε να δώσει απάντηση και στην ιδεολογική κριτική που δέχεται εκ των έσω για το αν αυτή η πολιτική αρμόζει στην ιστορική πορεία του κινήματος.
«Πολλοί ρωτούν: «το πρόγραμμά σας δεν ισχύει πια;». αναρωτήθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου και συνέχισε «θέλω να τονίσω ότι, αυτοί οι στόχοι που είχαμε θέσει, ισχύουν στο ακέραιο. Βέβαια, μερικά από τα θέματα, όπως τα μισθολογικά, προσωρινώς έστω λόγω της μεγάλης κρίσης αναβάλλονται. Όμως οι στόχοι, οι αρχές, η αφετηρία των στόχων μας, είναι αυτά που παραμένουν. Θα έλεγα μάλιστα, ότι είναι πια επιβεβλημένο οι στόχοι μας να γίνουν πράξη».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς δεν πρόκειται για απλά λάθη της γλώσσας,για απλή άγνοια των ορισμών του λεξικού...
Πρόκειται για πρακτική που φανερώνει έλλειψη ευαισθησίας,μια που δεν επιχειρείται απλά ο ακρωτηριασμός της γλώσσας,αλλά κυρίως η λοβοτόμηση των συνειδήσεων(πρώτα και κύρια των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ,αλλά και όλων των Ελλήνων ) ,σε ενα τραγικό παιχνίδι αποδοχής της βαρβαρότητας.
Παιχνιδι οπου συμμετέχουν όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (πλην 3) αυτή τη αποφράδα εποχή..εκβιαζόμενοι και απο τη εκλογική λίστα....