Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

κάτι πάει..στραβά

Δύο νεαροί τσιγγάνοι ηλικίας 20 και 31 χρόνων, διέρρηξαν εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και έκλεψαν από το λεβητοστάσιο σωλήνες χαλκού και έξη κουλούρες καλωδίου. Η αξία των κλοπιμαίων ήταν 5.000 ευρώ και άλλα τόσα ήταν οι φθορές που προξένησαν.Όμως, οι άπληστοι δράστες δεν τα βρήκαν αρκετά και, αφού πούλησαν τα κλοπιμαία σε επιχείρηση εμπορίας μετάλλων ιδιοκτησίας ενός 45χρονου, ξαναγύρισαν πέντε ώρες αργότερα για να κλέψουν κι άλλα! Όμως, βρήκαν μπροστά τους τον ιδιοκτήτη της βιοτεχνίας που κάλεσε την Αστυνομία! Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον 31χρονο, ενώ ο συνεργός του αναζητείται. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον 20χρονο γιό του κλεπταποδόχου, ο οποίος παρέλαβε τα κλοπιμαία.
Μπορεί όλα αυτά να συνέβησαν στην Καρδίτσα, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο άρθρο της εφημερίδας ΘΕΜΑ, το ζήτημα όμως μας είναι τόσο οικείο!.
Τόσο επικίνδυνα οικείο που καταντά …..ανοίκειο.
Ίσως γιατί γνωρίζουμε εκ των προτέρων το τέλος του …..έργου.
Κάποιοι λίγοι μήνες φυλακή για τους δράστες (με αναστολή πάντα ) που είναι ζήτημα αν κέρδισαν από τη πράξη τους περισσότερα από 300 ευρω ,σε αντίθεση με το ζαχαροπλάστη που εκτός από τις τρέχουσες υποχρεώσεις του, πρέπει επειγόντως να αναζητήσει και τα 10000 ευρω για να ξαναστήσει το εργαστήριο του.
Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος…….

Δεν υπάρχουν σχόλια: