Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΟΣΟ-ΟΣΟ, ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ …ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η επιτάχυνση των διαδικασιών για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου αποφασίσθηκε χθες στη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων (ΔΕΑΑ). Η κυβέρνηση ενεργοποιεί το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων του 2011 προσδοκώντας έσοδα τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ.Σε κάθε περίπτωση, μέχρι τα τέλη του Ιουνίου 2011 θα έχει ολοκληρωθεί η καταγραφή των ακινήτων του Δημοσίου, διαδικασία που θα συντονίσουν ειδικοί σύμβουλοι που θα προσλάβει σύντομα η Κυβέρνηση. Εντός των επομένων ημερών θα ανακοινωθεί η πρόσληψη των συμβούλων που θα αξιολογήσουν το ενδιαφέρον και τις εναλλακτικές μεθόδους για την αποκρατικοποίηση της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (ΔΕΠΑ) , της Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ), του αεροδρόμιου του Ελληνικού και για τη άμεση αξιοποίηση-ξεπούλημα ακινήτων που διαχειρίζονται σήμερα η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου, η Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης.
ΥΓ1 Άγνωστο ακόμα παραμένει πόσο θα εκτιμήσουν οι αξιολογητές –εκτιμητές τη κατά κεφαλή αξία του κάθε Έλληνα.. Αυτό όμως που όλοι αντιλαμβανόμαστε είναι ότι χάθηκε πλέον η δυνατότητα να βγουν στη πιάτσα («αγορές» το λένε τώρα) να πουλάνε μόνοι τους ,χωρίς μεσάζοντες -όσοι βέβαια ήταν διατεθειμένοι-, το εαυτό τους.
ΥΓ2 Οι πωλήσεις πλέον έχουν ανατεθεί με περισσή επιμέλεια από το «σοσιαλιστικό» ΠΑΣΟΚ στο ΔΝΤ, τον δημόσιο αμερικανόφερτο νταβαντζή, και στους ευρωπαίους …..+εταίρους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: