Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Πάλι θα ξανανοίξουμε τον δρόμο.

Ο γνωστός ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, συνελήφθη χθες, καθώς επιχείρησε να ανοίξει και πάλι τις διόδους παράκαμψης των διοδίων που είχε το προηγούμενο βράδυ κλείσει η εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο. Ο κ. Γκλέτσος κατηγορείται για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβίαση διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Με αφορμή τη σύλληψη του κ. Γκλέτσου, το ΠΑΜΕ ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση σε όλα τα διόδια της χώρας μεθαύριο Παρασκευή, «ανοίγοντάς» τα στην ελεύθερη διέλευση των οχημάτων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους. Μαζί σου Απόστολε Γλέτσο.
Ο λόγος για τον Απόστολο Γλέτσο. Σαν Δήμαρχος, συνελήφθη για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Διαβάζω ότι θα περάσει την νύχτα στο κρατητήριο. Προσωπικά, έζησα αυτήν την διαδικασία. Όχι γιατί έκλεψα, πούλησα ναρκωτικά, βίασα ή κατέστρεψα ιδιοκτησία τρίτου. Απλά μετά από αμέτρητες καταγγελίες σε εισαγγελείς, Αστυνομίες, πολιτικούς και άλλους της σύγχρονης και οργανωμένης Διοικητικής συμμορίας της χώρας μας, όρμηξα. Μαζί με άλλους. Δεν χτύπησα κανέναν, δεν έβρισα κανέναν. Ακτιβισμό το λένε. Όταν, λοιπόν, εμείς καταγγέλαμε, με αποδείξεις, τους Δημάρχους και Νομάρχες, καταστροφείς της κρατικής περιουσίας, όλοι γίνονταν ένα. Όλοι να τους καλύψουν. Εισαγγελείς , Γραμματείς και Φαρισαίοι, όλοι να τους καλύψουν. Εμείς βέβαια, στα κρατητήρια, αυτόφωρο. Για προσβολή προσωπικότητας (των Δημάρχων, Νομαρχών, κλπ). Οι κλέφτες της Δημόσιας περιουσίας και του πλούτου, είναι ακόμη οργανωμένοι. Με τα πρότυπα συμμορίας. Οι απατεώνες διοικούν ακόμη. Και μην φανταστεί κανείς ότι αναφέρομαι σε κάποιο κόμμα. Όλοι που διοίκησαν, ήταν και είναι μέλη της συμμορίας. Αυτοί οι εκλεγμένοι κλεφτοκοτάδες, κατέστρεψαν την πατρίδα μας. Αυτούς ψηφίζαμε και ψηφίζουμε.
N.A.

Ανώνυμος είπε...

Στο προκείμενο τώρα. Να λοιπόν που ένας μη πολιτικός, τσαμπουκάς με ιστορία, με έκανε να πάρω ταπάνω μου. Μια φορά που εκλεγμένος είναι μπροστά από τους πολίτες. Μια φορά που οι κουβέντες είναι κομμένες. Περιττές. Που με την πράξη του είπε « Άει στο διάολο ρε κοπρίτες». Να συζητήσεις με ποιους και τι; Μια κατεστραμμένη χώρα από εκλεγμένους λοποδείτες και δεν είδαμε κάποιον να κρατείται για καταστροφή κρατικής ιδιοκτησίας. Τον Γλέτσο το είδαμε όμως. Κατέστρεψε ιδιοκτησία εταιρίας. Τάχα μου. Επειδή οι κοπρίτες κάνουν βαφτίσια σε ότι θέλουν, νομίζουν ότι είναι και έτσι. Βαφτίζουν εταιρίες, ιδιοκτησίες, δικαιώματα, υποχρεώσεις, κατα το δοκούν. Τα πάντα, ιδιοκτησία κάποιας εταιρίας. Έρμαια της κομματικής δικτατορίας σχεδόν όλοι οι εκλεγμένοι απατεώνες, έμαθαν να υπακούουν και να σιωπούν. Να συναλλάσσονται υπόγεια και να πλουτίζουν. Η πλήρης πολιτική παρωδία τους, απέναντι σε έναν Γλέτσο με όπλο το αυτόφωρο. Σιγά τα λάχανα ανόητοι.
N.A.

Ανώνυμος είπε...

Μαζί σου Απόστολε και για άλλα. Όχι θεωρητικά και ηθικοί συμπαραστάτες και άλλα κουραφέξαλα. Πρακτικά μαζί σου. Μπάς και τους πάρει ο διάολος τον πατέρα. Άθλια υποκείμενα ενός άθλιου συστήματος που αναγνωρίζει δικαιώματα μόνο σε εταιρίες. Για την ασφάλειά σου, εταιρίες (σεκιούριτι). Ποια Αστυνομία; Για την επικοινωνία, εταιρίες. Για την διατροφή, εταιρίες. Για το νερό, εταιρίες. Για τα απορρίμματα, εταιρίες. Για την μετακίνηση, εταιρίες. Για την παιδεία, εταιρίες. Για τον ορικτό πλούτο, εταιρίες. Για την υγεία, εταιρίες. Για την άμυνα, εταιρίες. Είμαι πολίτης ενός κράτους, που όλα είναι κάποιας εταιρίας. Να το κλείσουμε το μαγαζί; Λέει να το βαφτήσουμε " ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"; Τι στο διάολο γίνεται ρε; Εγώ σαν πολίτης, έχω κάτι; Έστω δικαίωμα. Ρε κοπρίτες, επικοινωνείτε; Ρε λοβοτομημένα κρέατα, δεν σας συγχωρώ με τίποτε. Οργή και μίσος. Σας λέει κάτι αυτό; Εάν όχι, τόσο το χειρότερο για όλους σας.
Η ζημιά που θα κάνει ο ανοργάνωτος όχλος στη χώρα, θα είναι παροδική και πολύ μικρότερη από το κακό που κάνατε όλοι εσείς. Τουλάχιστον θα καθαρίσει η κόπρος.
Αυτός είναι ο τρόπος Απόστολε. Μαζί σου.

N.A.