Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Καμίνης ο κος «Όχι μεν ..αλλά».

Καταψηφίστηκε από την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων η πρόταση του Νίκου Σοφιανού, επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης για έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στους 237 μετανάστες, απεργούς πείνας.
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, δηλωσε ότι «Είναι ένα σοβαρό και περίπλοκο ζήτημα, που δεν λύνεται υπό πίεση» αλλά διευκρίνισε ότι οι συγκεκριμένοι μετανάστες ήρθαν στην Ελλάδα μετά τις δύο διαδοχικές νομιμοποιήσεις του 2005 και του 2007 που όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος από τη θέση του Συνήγορου του Πολίτη, τότε, οι πολύ αυστηρές προϋποθέσεις που είχαν τεθεί ήταν κάτι παράλογο και άδικο που ωθεί στην παρανομία ανθρώπους που δουλεύουν και εργάζονται επί χρόνια στην Ελλάδα.
Υπέρ του ψηφίσματος τάχθηκαν οι επτά δημοτικοί σύμβουλοι της Λ.Σ. του ΚΚΕ, οι συμβουλοι της Ανοικτής Πόλης, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του «Επιμένουμε Αθήνα». Με το Καμίνη συντάχθηκαν  και οι έντεκα σύμβουλοι της παράταξης του Νικήτα Κακλαμάνη που ψήφισαν"Λευκό".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αρχισε κιολας να δειχνει το "μποι" του,ο ντεμεκ υπερανω υποψιας.

Xρήστος Αλευράς είπε...

Γεννηθηκε ΣΤΗ ΞΕΝΗΤΕΙΑ ο κος Καμινης...

Εσπασε και ολα τα ρεκορ αφου η δημοτική αστυνομία της Αθήνας σε διάστημα 10 ημερών, αφαίρεσε δεκαπλάσιο αριθμό πινακίδων απ' όσες είχαν αφαιρεθεί όλο το 2010! Παράλληλα, έκοψε 15.000 κλήσεις, το 60% των οποίων αφορά σε παράνομη στάθμευση.

Εκανε ΚΑΜΙΝΙ τη Αθήνα χειμωνιάτικα...