Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Σφαγιάσθηκε και το Γυμνάσιο Τρικάλων.

Στη διάρκεια της συνεργασίας της με τον πρωθυπουργό, Γιώργο Α. Παπανδρέου, η υπουργός Παιδείας κτλ, Άννα Διαμαντοπούλου εξέφρασε τις σοβαρές επιφυλάξεις της για τις δυνατότητες του υπουργείου Παιδείας να συμβάλλει περισσότερο στη μεγαλύτερη περιστολή των δαπανών του .
Όπως είπε στους δημοσιογράφους μετά το πέρας της συνάντησής της με τον πρωθυπουργό, το υπουργείο Παιδείας έχει ήδη προϋπολογίσει και εξασφαλίσει περικοπές δαπανών ύψους 900 εκατομμυρίου ευρώ σε βάθος τριετίας, ενώ για τα περαιτέρω 300 εκ. ευρώ που «ζητήθηκαν» ως συμβολή του υπουργείου στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, εξέφρασε τις επιφυλάξεις της, καθώς, υπάρχουν πλέον ανελαστικές δαπάνες του υπουργείου που είναι δύσκολο να περικοπούν.
Εν τω μεταξύ, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία επί της αρχής του, από την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που αφορά στο θεσμικό πλαίσιο των Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων, την Ίδρυση Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής και την Οργάνωση του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων.
Υπέρ τάχθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ, ενώ το καταψήφισαν τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Χέρι- χέρι με τον Καρατζαφέρη, και με πρώτο τοπικό θύμα το Γυμνάσιο Τρικάλων, προχωρούν άτεγκτοι και ακάθεκτοι στη βαρβαρότητα…
Πηγή ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: