Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Μετεωριτόπληκτοι…

Ο Radivoke Lajic (φωτογραφία), από τη Βοσνία, υποστηρίζει ότι το σπίτι του στο χωριό Gornji Lajici, κοντά στη πόλη Prijedor στη βόρεια Βοσνία έχει γίνει στόχος εξωγήινων οι οποίοι του πετούν... μετεωρίτες! Σύμφωνα με το Telegraph.co.uk, η κατοικία του, έχει χτυπηθεί έξι φορές από κομμάτια μετεωριτών, "Είναι σαφές ότι δέχομαι επίθεση από εξωγήινους ", λέει ο Radivoke.
"Ετσι κι αλλιώς η πιθανότητα να χτυπηθεί ένα σπίτι από έναν μετεωρίτη είναι πολύ μικρή. Το γεγονός ότι στο δικό μου έχει συμβεί έξι φορές, είναι κάτι που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί", προσθέτει.
Τα κομμάτια των βράχων που έχουν πέσει στην κατοικία του, έχουν εξεταστεί από το Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου, από όπου υπάρχει η επιβεβαίωση ότι πράγματι πρόκειται για μετεωρίτες!
"Είμαι σίγουρος ότι έχω στοχοποιηθεί από τους εξωγήινους. Παίζουν παιχνίδια μαζί μου. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό. ", λέει ο ίδιος.
Τι να πουν όμως και εκατομμύρια έλληνες που στοχοποιήθηκαν και το τελευταίο διάστημα δέχονται αδιάκοπα και σωρηδόν βροχή γήινων σοσιαλιστικών μετεωριτών , χωρίς να γνωρίζουν γιατί κάποιοι παίζουν παιχνίδια μαζί τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: