Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

GO HOME ! (μήπως και καταλάβουν).

Aπόσπασμα από ανακοίνωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ.
«Το "μνημόνιο 1" οδήγησε τη χώρα σε οικονομικό αδιέξοδο και την πολιτική της ηγεσία σε αναξιοπιστία. Το Μεσοπρόθεσμο υπόσχεται ότι θα γλιτώσει τη χώρα από τη χρεοκοπία και το μόνο που είναι βέβαιο είναι ότι θα οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην κατάθλιψη και τον μαρασμό.
Είναι πλέον σαφές ότι επιχειρείται ένας "ανήθικος βανδαλισμός" που αποσκοπεί στην εξουθένωση του ελληνικού λαού και την ουσιαστική χρεοκοπία της πραγματικής οικονομίας ».

Αρκεί να συνδυάστε το παραπάνω απόσπασμα από ανακοίνωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου (που όμως παραμένει στο ΠΑΣΟΚ!), τις δηλωσεις του τυφλού Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που δεν ψήφισε το μεσοπρόθεσμο (αλλά όμως παραμένει στο ΠΑΣΟΚ!), το χειροκρότημα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ μετά τη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου (που αυτο-πανηγύριζαν !) και τις δηλώσεις Βενιζέλου περί «γενναίων μέτρων κοινωνικής ευαισθησίας», για να καταλειφθείτε από καινά «δαιμόνια» που δεν αντιμετωπίσθηκαν από τους Φρόιντ, Αντλερ, Γιούνγκ κτλ.
Ο "ανήθικος βανδαλισμός" της λογικής των Ελλήνων που επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ, σίγουρα δεν προδιαθέτει για τίποτε καλό. Όμως μην καταλειφθείτε και από «κατάθλιψη και μαρασμό», μην τους δώσετε τη χαρά αυτή ,γιατί αυτός είναι ο στόχος τους. Στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, που δεν λάτρεψε πότε ζώα σαν θεούς, όπου «κακιά σκουριά δεν πιάνει» , εδώ όπου αναδείχτηκε η «κάθαρση» και όπου εμφανίζεται πάντα ο «από μηχανής θεός», οι αμερικανόφερτες λογικές και πολιτικές δεν χωρούν για πολύ.
Πριν γίνει το ψιλοβρόχι ,κόκκινος από το αίμα υετός, έγκαιρα οι "αναξιόπιστοι" ας αντιληφθούν το χρέος τους .
Αν τους απόμεινε «τσίπα» ας φύγουν οικιοθελώς, πριν είναι αργά….

Δεν υπάρχουν σχόλια: