Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

εργαζόμενοι του δήμου Πέλλας : δεν ξεφορτώνουμε τα σκουπίδια !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ .
Σήμερα 22/9/2011 εμείς οι οδηγοί απορριμματοφόρων του δήμου Πέλλας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μας διαπιστώσαμε ότι παρά τις συνεχείς μας εκκλήσεις ότι η κατάσταση της οδού πρόσβασης στη λεκάνη του ΧΥΤΑ παραμένει επικίνδυνη για την σωματική μας ακεραιότητα αλλά και για την ασφάλεια των φορτηγών μας.
Η κατάσταση δεν είναι απλά απαράδεκτη είναι επικίνδυνη. Ο σύνδεσμος του ΧΥΤΑ και ο πρόεδρος του εκτός από την δρομολόγηση της εκχώρησης σε ιδιώτη ας ασχοληθούν και με την λειτουργία του ΧΥΤΑ. Ποιος είναι υπεύθυνος για την κατάσταση του ΧΥΤΑ?.
Τα αυτοκίνητα μας έχουν ρημαχτεί η λειτουργία του ΧΥΤΑ είναι στον αέρα και θα το πληρώνει ο δημότης της Πέλλας. Επί μέρες ξεφορτώνουμε με κίνδυνο της προσωπικής μας ασφάλειας ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! Οι επιπτώσεις θα είναι τεράστιες για την υγιεινή όλου του Δήμου αλλά η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά σε αυτόν που έχει την ευθύνη της λειτουργίας του ΧΥΤΑ.
Δεν μπορούμε να ξεφορτώσουμε τα σκουπίδια από τα μηχανήματα μας το πρόβλημα ήταν γνωστό σε όλους. Δεν διακινδυνεύουμε άλλο την ασφάλεια ανθρώπων και μηχανημάτων. Την παρούσα επιστολή την συνυπογράφει και την υποστηρίζει ο σύλλογος εργαζομένων του Δήμου Πέλλας.
Το ΔΣ του συλλόγου
περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: