Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Πάλι άλλαξε χώρα - στόχο το όλον ΠΑΣΟΚ .Η Sierra Leone ο επόμενος στόχος;.

Μετά τη Δανία που ήταν ο αρχικός στόχος που είχε θέσει το ΠΑΣΟΚ, ακολούθησε η Αργεντινή και τώρα είναι η ώρα της Ινδίας .Όμως θεωρείται δεδομένο ότι θα αναθεωρηθεί ξανά ακόμη και αυτός ο Ασιατικός στόχος .Στη συνεχεία θα αποπειραθούμε να αναλύσουμε γιατί θεωρούμε ότι ο τελικός στόχος θα είναι η … Σιέρα Λεόνε ..
Δεδομένα :
Α)Οδεύει ολοταχώς προς κατάργηση και η Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας αφού η κυβέρνηση υποχωρεί στις πιέσεις της Tρόικα υποκύπτοντας και στη νέα αξίωση τους να προχωρήσει, σε μεγαλύτερη μείωση του κατώτατου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα!
Χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια συνάντησης του πρωθυπουργού με βουλευτές ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι «Δεν είμαστε Ινδία - ούτε θα γίνουμε» και φυσικά αυτό ερμηνεύτηκε ως μια κάποια αντίδραση στις απαιτήσεις της Τρόικα.
Ωστόσο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, σε ανακοίνωση του, όχι μόνο δεν διέψευσε τις πληροφορίες, αλλά ανέφερε ότι μελετάται το σενάριο: «Η κυβέρνηση εξετάζει κάθε παράγοντα που επηρεάζει την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων» ανέφερε .
Β)Η Δημοκρατία της Σιέρα Λεόνε είναι μια χώρα της δυτικής Αφρικής.
Γ)Η χώρα έχει το χαμηλότερο Δείκτη ανθρώπινης ανάπτυξης ανάμεσα στις 179 χώρες που περιλαμβάνει ο ΟΗΕ στην κατάταξη για το έτος 2006.
Δ ) Ο Δείκτης Ανθρώπινης Ανάπτυξης (ΔΑΑ), (Αγγλ. Human Development Index, HDI) αποτελεί μέτρο σύγκρισης του προσδόκιμου ηλικίας, του αλφαβητισμού, της εκπαίδευσης και της ποιότητας ζωής ανά τον κόσμο. Με βάση αυτόν το Δείκτη, γίνεται χαρακτηρισμός μιας χώρας σε υπανάπτυκτη ή αναπτυσσόμενη ή αναπτυγμένη και επίσης για να μετρήσει την επίδραση των οικονομικών πολιτικών στην ποιότητα ζωής.
Ε ) Η Σιέρα Λεόνε, βρίσκεται όχι απλά στη Αφρική, αλλά στη δυτική Αφρική (θυμηθείτε το περίφημο δόγμα «ανήκομεν εις την δύσιν»)
ΣΤ) Η σημαία της Σιέρα Λεόνε

σημαία
Sierra Leone
Έχει σαν βασικά χρώματα το πράσινο και το μπλε.
Συμπεράσματα και συνειρμοί
Είναι αποκλειστικά δικοί σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: