Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Πρώτα τα ψηφίζουν όλα ,και μετά δήθεν έχουν «τύψεις», και «πόνο καρδιάς και ψυχής»…..

Ο κος «Λεφτά υπάρχουν», ο «Δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα» ή αλλιώς Γιώργος Παπανδρέου, λέει πού και πού και καμία αλήθεια!

Ετσι, λοιπόν, στο Υπουργικό Συμβούλιο δήλωσε πως «το 90% των διαρθρωτικών αλλαγών που προωθούμε είναι στο πλαίσιο των δικών μας επιλογών και των δικών μας προτεραιοτήτων. Είναι αυτά που έχουμε πει και προεκλογικά».
Αυτά για όσους ακόμη πιστεύουν πως το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί όπως μπορεί να γλιτώσει τη χώρα από την καταστροφή.
`Η, ακόμη χειρότερα, για όσους νομίζουν πως το ΠΑΣΟΚ παίρνει μέτρα «ενάντια στον χαρακτήρα του» και «αντίθετα με την πολιτική του φυσιογνωμία»! Γιατί κάτι τέτοια περίεργα μας λένε κατά καιρούς ακόμα και υπουργοί του.
Στο μεταξύ , η κωμωδία της «οργής» και της «γκρίνιας» που υπάρχει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται και φυσικά αναπαράγεται από τα μέσα ενημέρωσης.«Καζάνι που βράζει», «στο κόκκινο οι βουλευτές», «στα όριά της η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ»! Αυτά και πολλά άλλα διαβάζουμε, βλέπουμε και ακούμε...
Μόνο που και τα έχουμε ξαναδεί και τα έχουμε ξανακούσει πολλές φορές. Για την ακρίβεια, όλες τις φορές που ήρθε ένα ακόμη ακραίο αντιλαϊκό νομοσχέδιο στην Βουλή. Και όλοι ξέρουμε τι έγινε στη συνέχεια. Σηκώνουν όμορφα – ομορφα το χεράκι τους και το ψηφίσουν δήθεν με «τύψεις», «κατάρες»,  «πόνο καρδιάς και ψυχής»…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: