Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Παραιτείται το μισό προεδρείο στο δήμο Αλεξάνδρειας.


  Ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας κ. Γιάννης Γκιουρτζής ενημέρωσε τον δήμαρχο κ. Φώτη Δημητριάδη και την Δημοτική του Ομάδα ότι θα παραιτηθεί για επαγγελματικούς λόγους και θα πρέπει να γίνει εκ νέου διαδικασία εκλογής νέου προέδρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Πληροφοριοδότη, ο κ. Γκιουρτζής θα κάνει στην Ελβετία εξειδίκευση πάνω στην προσθετική δοντιών και δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του πρόεδρου δημοτικού συμβουλίου.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας επομένως στην πρώτη του συνεδρίαση ,τον Γενάρη του 2012 δεν θα κληθεί να εκλέξει μόνο νέο γραμματέα αφού και ο κ. Τσιάπλας φέρεται αποφασισμένος να παραιτηθεί αλλά και νέο πρόεδρο Δ.Σ..
Την επιστολή "αποχώρησης" του κ. Γιάννη Γκιουρτζή, θα τη βρείτε στο αξιόλογο blog ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ, που σε άλλη του ανάρτηση έχει και πρόβλεψη ....της αντικαταστάτριας .
ΥΓ: Άσχημα ξεκινά και για το το  blog ΑΛΗΘΕΙΑ, το 2012, αφού η πρώτη ανάρτηση του νέου έτους αφορά τη αποχώρηση δυο συναδέλφων  που από νευραλγικές θέσεις πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους και συντελούσαν στη αναβάθμιση του κύρους του δημοτικού συμβουλίου .

Δεν υπάρχουν σχόλια: