Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

serial killers με ....χαμογελαστά πρόσωπα.


Διαβάζουμε «άφθαρτους», «νέους», «φρέσκους» πολιτικούς , δυστυχώς όμως διεφθαρμένων κατά συρροή (κάτι σαν serial killers) πολιτικών κομμάτων, ακούμε την προπαγάνδα των ΜΜΕ, τα επιτελεία των κομμάτων της συγκυβέρνησης, τον ΣΕΒ να λένε ότι κριτήριο της ψήφου είναι να κυβερνηθεί η χώρα αποτελεσματικά !.
 Όταν λένε να κυβερνηθεί η χώρα αποτελεσματικά βέβαια εννοούν: Να υλοποιηθούν το αντιλαϊκό μνημόνιο, οι αντεργατικοί εφαρμοστικοί του νόμοι, η δανειακή σύμβαση, αφού όλα αυτά πάνε πακέτο, όπως πακέτο πάνε και όλες οι αντιδραστικές συνθήκες που ψηφίστηκαν στη Βουλή.
Εννοούν, επίσης, να έχουν λυμένα τα χέρια για τα νέα ακόμη πιο άγρια μέτρα που έρχονται στη συνέχεια, αρχής γενομένης τον Ιούνη, όπως ήδη έχουν εξαγγείλει. Διαφορετικά, λένε, έρχεται το χάος. Αλλά για την εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, χάος είναι οι μισθοί 300 και 400 ευρώ, οι συντάξεις των 200 και 300 ευρώ, το 70% «κούρεμα» στα αποθεματικά των νοσοκομείων, των Πανεπιστημίων, των ΤΕΙ, του ΟΕΚ, των ασφαλιστικών ταμείων, τα χαράτσια, η ανεργία, η εξαθλίωση, η ασιτία παιδιών, το κόψιμο των επιδομάτων Πρόνοιας, η αδυναμία να υπάρχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους κ.λπ. Είναι κάλπικο, εκβιαστικό και τρομοκρατικό για το λαό αυτό το δίλημμα.
Θέλουν κυβέρνηση που να συνεχίζει να σφάζει με νωπή εντολή το λαό .
Θεωρούν ακυβερνησία, τη δυνατότητα του λαού να απονευρώσει τους σφάχτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: