Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Γ. Παπανδρέου: «Συγγνώμη για τις άδικες επιλογές μου ,που μείωσαν μισθούς και αύξησαν την ανεργία».


Δεν φοβάται την παραπομπή στη δικαιοσύνη ! .
 Υιοθετώντας πλήρως την τακτική του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, και ο κ. Γιώργος Παπανδρέου έκρινε σκόπιμο χθες να ζητήσει συγνώμη για τις άδικες επιλογές του ,που  έπληξαν κυρίως τους πολίτες με τα χαμηλότερα εισοδήματα.
«Δεν μπόρεσα να αποτρέψω τις άδικες αποφάσεις που είχαμε ανάγκη, για να μην καταρρεύσει η χώρα. Και αυτό είναι ευθύνη όλων ανεξαιρέτως των πολιτικών δυνάμεων, είτε κυβέρνησαν είτε όχι τη χώρα. Τους διαβεβαιώνω με το χέρι στην καρδιά πως έκανα ό,τι μπορούσα, έκανα ό,τι ήταν δυνατόν» είπε σε μια από τις ελάχιστες συνεντεύξεις που επέλεξε να δώσει (στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ! ).
Ο τέως πρωθυπουργός υποστήριξε, ωστόσο, ότι είναι «καλύτερα οι Ελληνες να θυμώνουν γι’ αυτά που ζουν, παρά να ζήσουν την απόλυτη καταστροφή μιας χρεοκοπίας».
Απαντώντας, τέλος, στις απειλές κυρίως των μικρότερων κομμάτων να τον παραπέμψουν στη Δικαιοσύνη είπε ότι «ο εκφοβισμός, οι απειλές, οι σκευωρίες προς τους Παπανδρέου από συμφέροντα ή ακραίες φωνές είναι γνώριμο φαινόμενο» και ότι «δεν φοβάται την αλήθεια, καθώς άλλοι θα πρέπει να τη φοβούνται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: