Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Παρατηρήσεις , αστοχίες και διορθωτικές παρεμβάσεις, στην εκτέλεση του έργου: «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΟ Δ.Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ»


Δυναμική παρέμβαση του Δήμαρχου της πόλης στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και  στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
 Το τελευταίο διάστημα η διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας και ο δήμαρχος προσωπικά γίνονται, σε καθημερινή βάση, αποδέκτες πολλών παραπόνων και διαμαρτυριών κατοίκων (και όχι μόνο) της Αλεξάνδρειας, για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην πόλη από την εκτέλεση του έργου «Εφαρμογή ολοκληρωμένων παρεμβάσεων στο Δ.Δ. Αλεξάνδρειας».
Με αφορμή και τις διαμαρτυρίες αυτές ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης απέστειλε την Τετάρτη 23 Μαΐου έγγραφο στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και στον ανάδοχο του έργου.
Στο έγγραφό του ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας διατυπώνει παρατηρήσεις, επισημαίνει αστοχίες στην εκτέλεση του έργου και ζητά από τις αρμόδιες αρχές να επιληφθούν άμεσα για να γίνουν οι αναγκαίες διορθωτικές παρεμβάσεις προκειμένου «να ολοκληρωθεί όσο είναι εφικτό έντεχνα, για να είναι λειτουργικό και ωφέλιμο στην πόλη και στους πολίτες» και τονίζει ότι «είναι επιεικώς απαράδεκτο ένα έργο 5.000.000 ευρώ να δημιουργεί, αντί να επιλύει προβλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: