Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Περιμένοντας τον επόμενο βιασμό.


Οι βιασμοί και οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή της Κριστίν Μαντλέν Οντέτ Λαλουέτ/Λαγκάρντ, από την εξέλιξή της στην Baker & McKenzie μέχρι την υπόθεση Στρος Καν.
-Η Λαγκάρντ ανέλαβε ανώτερες θέσεις στη νομική εταιρεία όταν η γραμματέας της Baker & McKenzie, Ρένα Γουίκς,  μήνυσε το μεγαλοστέλεχος της φίρμας, Μάρτιν Γκρινστάϊν, για σεξουαλική επίθεση και έλαβε χρηματική αποζημίωση 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων.
-Ο Σαρκοζί την επέλεξε ως υπουργό Οικονομικών μετά την αποπομπή του υπουργού Ζορζ  Τρον που κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση εναντίον μιας γραμματέως του.
-Η κατηγορία για βιασμό της Ναφισατού Ντιαλό από τον Ντομινίκ Στρος Καν οδήγησε την Κριστίν Λαγκάρντ στο ΔΝΤ .
Τέλος  αυτή με τη σειρά της «βιάζει» σήμερα την Ελλάδα με τις απαράδεκτες δηλώσεις της και την ανάμειξή της στην εσωτερική μας πολιτική.
Η Κριστίν Λαγκάρντ σήμερα ξαναζεί τον έρωτά της με τον Χαβιέ Τζιοκαντί από τη Μασσαλία (είχαν σχέσεις ως φοιτητές προ 30τίας), και ίσως να περιμένει έναν επόμενο σημαντικό βιασμό για να αποκτήσει ακόμη ένα ανώτατο αξίωμα, έναν βιασμό όπως η προγραμματισμένη πτώχευση της Ελλάδας, για να την επιβραβεύσουν ακόμη μια φορά οι αόρατοι προστάτες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: