Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Πολύνεκρο το πέρασμα της καταιγίδας Σάντι από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.


Τουλάχιστον δεκατρείς άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά εξαιτίας των σφοδρών ανέμων και των πλημμυρών που προκάλεσε το πέρασμα της καταιγίδας Σάντι.
Οι τοπικές αρχές της Νέας Υόρκης, του Νιού Τζέρσι, της Πενσιλβάνια, της Δυτικής Βιρτζίνια και της Βόρειας Καρολίνας έχουν αναφέρει μέχρι στιγμής δώδεκα νεκρούς, ενώ η αστυνομία του Τορόντο ανακοίνωσε ότι μία Καναδή σκοτώθηκε από τα συντρίμμια που εκτοξεύθηκαν από τις ριπές του ανέμου.
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν από τον κυκλώνα στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Νιού Τζέρσι εξαιτίας της πτώσης δένδρου σε αυτοκίνητο, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Πενσυλβάνια, ο ένας εξαιτίας πτώσης δένδρου και ο δεύτερος λόγω κατάρρευσης σπιτιού.
Ο κυκλώνας Σάντι προκάλεσε επίσης το ναυάγιο του αντιγράφου του ιστορικού ιστιοφόρου Bounty ανοικτά της Βόρειας Καρολίνας. Ένα μέλος του πληρώματος πέθανε στο νοσοκομείο, ενώ εξακολουθεί να αγνοείται ο καπετάνιος του πλοίου.
Στη Δυτική Βιρτζίνια μία γυναίκα σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα σε μία περιοχή ενώ άλλη γυναίκα σκοτώθηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό της σε δένδρο στο Μέριλαντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: