Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Η Κυπριακή Αστυνομία, πρόλαβε και απέτρεψε, απόπειρα δολοφονίας, του Γενικού Εισαγγελέα, Πέτρου Κληρίδη.


Με τουρκικής – σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία - προέλευσης αντιαρματικό εκτοξευτή τύπου Law θα πραγματοποιείτο η απόπειρα δολοφονίας του Γενικού Εισαγγελέα Πέτρου Κληρίδη.
Η Αστυνομία είχε εντοπίσει τον έμφορτο εκτοξευτή από τις 12 Οκτωβρίου και τον είχε αντικαταστήσει με έναν πανομοιότυπο και άδειο, και ανέμενε τη στιγμή που θα γινόταν κίνηση για χρησιμοποίησή του, ώστε να επέμβει και να συλλάβει τον ύποπτο.
Μιλώντας σε διάσκεψη Τύπου, ο Αρχηγός της Αστυνομίας Μιχάλης Παπαγεωργίου είπε ότι τη δολοφονία του Γενικού Εισαγγελέα Πέτρου Κληρίδη, η οποία θα πραγματοποιείτο με αντιαρματικό εκτοξευτή τύπου Low, την ώρα που ο Γενικός Εισαγγελέας θα μετέβαινε από το γραφείο στο σπίτι ή από το σπίτι στο γραφείο.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ. Παπαγεωργίου, εδώ και ένα μήνα περίπου η Αστυνομία πήρε κάποιες πληροφορίες για σχεδιαζόμενη δολοφονία τόσο του Γενικού Εισαγγελέα όσο και ενός άλλου προσώπου. Σύμφωνα με την πληροφορία, ανέφερε, θα ακολουθούσαν και άλλες δολοφονίες, ωστόσο, δεν είχαν κατονομαστεί τα πρόσωπα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: