Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Σε περίοπτη θέση η Ελλάδα ! Παρέα με το ....Μπουρούντι και την Σρι Λάνκα


Με έκθεσή της η Παγκόσμια Τράπεζα ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα βελτίωσε εντυπωσιακά, τις επιχειρηματικές συνθήκες .
Τέτοια «προσαρμογή» έχουν επιτύχει μόνο χώρες όπως το Μπουρούντι το Ουζμπεκιστάν, η Μογγολία, το Καζακστάν, και η Σρι Λάνκα!!!
Ο Χ. Β. Ρομπάι είπε για μία ακόμη φορά τα καλύτερα λόγια. Εξυγιαίνουμε - τόνισε - τα οικονομικά μας κι αυτό συνιστά μεγάλη πρόοδο
Σε αυτά προσθέσετε τώρα και το δημοσίευμα της «Wall Street Journal», που υποστηρίζει ότι οι τιμές των ελληνικών ομολόγων ανεβαίνουν γιατί τα αγοράζουν ολοένα και περισσότεροι Αμερικανοί «θεσμικοί επενδυτές», όποτε πλέον έχετε ...την πλήρη εικόνα.
Τολμήστε μετά να χαρακτηρίσετε αφελή τον Παπανδρέου, ή άσχετο  τον Παπακωνσταντίνου ή ψεύτη και δόλιο κάποιον από τους επόμενους  αρχιμάγειρες της δυστυχίας των Ελλήνων.
 Έχει απομείνει άραγε κανείς που να έχει την παραμικρή αμφιβολία για το πού οδηγεί τα πράγματα και ποιον εξυπηρετεί η πολιτική της κυβέρνησης;
 Έπραξαν στο ακέραιο όλοι τους το καθήκον που εν γνώσει τους είχαν αναλάβει, γιαυτό και είναι πανάξιος και ο μισθός τους !
Τιμή και δόξα στους αιώνας των αιώνων σε αυτούς τους κυβερνήτες που εργολαβικά ανέλαβαν και επέτυχαν να μας «εκσυγχρονίσουν», να μας οδηγήσουν στην «πρόοδο» αλλά και στην «ενίσχυση του ευρωπαϊκού χαρακτήρα» μας..
Αμιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: