Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επιμένει να προσκαλεί τους φασίστες.

Προκλητικά η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επιμένει να προσκαλεί στις εκδηλώσεις της, με το πρόσχημα του «πρωτοκόλλου», τους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Η Περιφέρεια, παρά τις εξελίξεις που αποκαλύπτουν το ρόλο της Χρυσής Αυγής, προσκαλεί τα στελέχη της να παραβρεθούν στους γιορτασμούς για τις επετείους της 26ης και 28ης Οκτώβρη, ενώ αρνήθηκε να υιοθετήσει πρόταση που είχαν καταθέσει οι σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για έκδοση απόφασης καταδίκης του ναζιστικού - φασιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, παραπέμποντας αόριστα το θέμα σε κάποια μελλοντική συνεδρίαση.
Η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καταγγέλλει τη στάση της Περιφέρειας, και ανακοινώνει ότι δε θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που οργανώνει η Περιφέρεια για τον εορτασμό των επετείων της 26ης και 28ης Οκτώβρη.
Όπως  αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική ναζιστική οργάνωση, που με ρατσιστικό μίσος έχει δολοφονήσει, βασανίσει εκατοντάδες μετανάστες, εργαζόμενους, μικροπωλητές, εξαπέλυσε δολοφονική επίθεση ενάντια σε στελέχη του ΚΚΕ, δολοφόνησε τον 34χρονο Παύλο Φύσσα στο Κερατσίνι και πρέπει να καταδικαστεί αποφασιστικά από το λαό για τα εγκλήματά της.....».

Δεν υπάρχουν σχόλια: