Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Τοπικά προϊόντα της Ημαθίας, στη Διεθνή Εκθεση «AGROTICA»

Μέσα από το ενιαίο περίπτερο της Π.Κ.Μ. , παρουσιάστηκαν τα τοπικά προϊόντα της Ημαθίας, σε ένα stand 16 τ.μ. πλούσιο και καλαίσθητο στη Διεθνή Εκθεση «AGROTICA» που άνοιξε τις πύλες της την Πέμπτη 30/1/2014 στη Δ.Ε.Θ.
Στο stand της Ημαθίας, παρουσιάστηκαν τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής, το κρασί, οι κομπόστες, οι χυμοί, οι μαρμελάδες τα γλυκά, το μέλι και τα παράγωγά του, τα βότανα και αρωματικά φυτά, τυροκομικά και προϊόντα κρέατος, συσκευασμένα τρόφιμα, νωπά φρούτα και άλλα.
Τα προϊόντα είναι τόσο από μεγάλες επιχειρήσεις του Νομού όσο και από οικογενειακές μικρές μονάδες, που θέλησαν να συμμετέχουν στο περίπτερο για την προώθηση και διαφήμισή τους, ενώ πολλοί ήταν και οι επαγγελματίες που είχαν και αυτοπρόσωπη παρουσία στο περίπτερο και κερνούσαν τους επισκέπτες της Εκθεσης με τα εδέσματά τους.
Το Σαββατοκύριακο στο περίπτερο της Ημαθίας θα πραγματοποιηθούν πολλές εκδηλώσεις γευσιγνωσίας από τους ίδιους τους παραγωγούς των προϊόντων και είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσουν πολλούς επισκέπτες, που θα γευτούν και θα γνωρίσουν εδέσματα της περιοχής μας.

ΠΗΓΗ:ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: