Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Κλειστά τα καταστήματα στην Αλεξάνδρεια την Κυριακή

Σύμφωνα με την παλιότερη και ισχύουσα απόφαση του Ε.Σ. Αλεξάνδρειας, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας με ανακοίνωσή του προτείνει τα καταστήματα να παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας, σταθερός στην απόφαση του να μην
επιτρέψει το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, συντάσσεται με το σύνολο των Εμπορικών Συλλόγων της χώρας και δεν συμμετέχει στο "παζάρι" των Κυριακών.
Σ.Ε.Τ.Ε. και Σ.Ε.Β, ως "τιμητές" των Κυριακών μάχονται ενάντια στην απόφαση των Εμπορικών Συλλόγων να μην στηρίξουν το μέτρο, θα μας βρούνε όμως απέναντι τους. Η Κυριακή ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ.
Η συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων που δοκίμασαν τις Κυριακές, δεν κατάφερε να καλύψει ούτε τα βασικά έξοδα λειτουργίας. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να "αναγκάσει" τον κόσμο να βγει στην αγορά, είναι να έχει το πορτοφόλι του γεμάτο,...ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Στηρίξτε την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου, για το καλό όλων μας.

Παρατήρηση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ:
Τα Μέλη του ΣΕΤΕ  προέρχονται από δύο κύριες κατηγορίες:
Α) Πανελλήνιες Κλαδικές Ενώσεις τουριστικών επιχειρήσεων
Οι Πανελλήνιες κλαδικές ενώσεις τουριστικών επιχειρήσεων, εκπροσωπούν τους κλάδους των καταλυμάτων, των μεταφορών (αεροπορικών, χερσαίων και θαλάσσιων) και γενικότερα το σύνολο των κλάδων του τουρισμού.
Β)Μεμονωμένες τουριστικές επιχειρήσεις
Οι μεμονωμένες επιχειρήσεις προέρχονται από ολόκληρο το φάσμα των άμεσων και έμμεσων τουριστικών δραστηριοτήτων.
Ο  ΣΕΒ είναι ο Σύνδεσμος των βιομηχάνων και μέλη του έχει τους Ελληνες εργοστασιάρχες.
 Το χονδό όμως πρόβλημα προέρχεται από τον ΣΕΛΠΕ που είναι:
Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) αποτελεί τον αποκλειστικό φορέα εκπροσώπησης του οργανωμένου λιανικού εμπορίου. Ιδρύθηκε το 1975 και αποτελεί τον αποκλειστικό φορέα εκπροσώπησης των μεγάλων εμπορικών αλυσίδων πολυκαταστημάτων, εμπορικών κέντρων, μεγάλων εμπορικών επιχειρήσεων ελληνικών και πολυεθνικών.
 ΥΓ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ  ΜΑΣ  ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!

                                                   

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tα LIDL,JAMBO,DISCAOYD κτλ,όπως και οι Μασουτης , Γαλαξίας, ,Εξαρχόπουλος κτλ, μέλη του ΣΕΤΕ η του ΣΕΒ είναι η μηπως ειναι μέλη του ΣΕΛΠΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΛΠΕ.
ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ....ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αγνοια η φλερτ?