Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ο μήνας του μέλιτος τέλειωσε νωρίς...

Από την αποθέωση της πρώτης φορά αριστερά, στην ανώμαλη προσγείωση των σημερινών προβλημάτων έτυχαν κάποιοι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ.
Προπηλακίστηκαν από αγρότες και κτηνοτρόφους οι υπουργοί της κυβέρνησης, που παραβρέθηκαν στο 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών.
Αγρότες της περιοχής αρχικά περικύκλωσαν με τρακτέρ το Κλειστό Γυμναστήριο Φερών. Στη συνέχεια εισήλθαν στον χώρο όπου και αποδοκίμασαν τους παρευρισκόμενους υπουργούς Γιάννη Αμανατίδη, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή της γγ Απόδημου Ελληνισμού, Δημήτρη Πλευράκη όμως το πιο σοβαρό πρόβλημα αντιμετώπισε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Παναγιώτης Σγουρίδης, ο οποίος είδε μπροστά του, τους αγρότες να σπρώχνονται με άντρες των δυνάμεων καταστολής ώστε να φτάσουν κοντά του για να του «τα ψάλλουν».
Οι αγρότες με επικεφαλής τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, Κώστα Αλεξανδρή επιτέθηκαν φραστικά στον Παναγιώτη Σγουρίδη.
«Τα χωράφια μας εξακολουθούν να είναι πλημμυρισμένα και δεν έχουμε λάβει ακόμη αποζημίωση» φώναζαν οι αγρότες μεταξύ άλλων. Λίγο αργότερα και με την παρέμβαση της αστυνομίας, οι αγροτοκτηνοτρόφοι αποχώρησαν από το χώρο του Συνεδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: