Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Το πιό σύντομο πολιτικό ανέκδοτο των ημερών μας: “Αριστερή κυβέρνηση”!!!!

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Α.Τσίπρα στην ΕΡΤ, το Ποτάμι εξέδωσε ανακοίνωση όπου κάνει λόγο για «το νέο σύντομο ανέκδοτο».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ποταμιού «Το νέο σύντομο ανέκδοτο είναι : Κουλτούρα διαλόγου στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».
Εκτιμώ όμως πως ούτε σύντομο ούτε περιεκτικό ούτε πρωτότυπο, είναι το “σύντομο” ανέκδοτο των “Ποταμίσιων” -όπως άλλωστε και ....οι ίδιοι!
Με δύο λόγια αν κανείς θέλει να περιγράψει τη σημερινή ζοφερή εικόνα της θλιβερής συγκυβέρνησης των δεξιών ΑΝΕΛ με τους οπορτουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ αρκούν μόνον δύο λέξεις ..... “Αριστερή κυβέρνηση” !!

Υ.Γ. Για την ιστορία η ανακοίνωση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ λέει ακόμη:
“Στην Παιδεία αποφασίζει ο Φίλης και οι ΣΥΡΙΖΑίικες επιτροπές του. Τα νοσοκομεία τα αναλαμβάνουν τα δικά τους παιδιά.
Στους οργανισμούς βάζουν ξανά και προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους γιατί έχουν δώσει πολλές υποσχέσεις. Στη Δικαιοσύνη έχουν τις δικές τους επετηρίδες. Στη φορολογία καταρτούν λίστες «αυτούς ελέγξτε – αυτούς όχι». Στο στρατό πρέπει να βάλεις στο πέτο τον "Άγιο Πάνο". Στην Εργασία και την κοινωνική ασφάλιση συνομιλούν με τους «ξένους» αλλά όχι με τα συνδικάτα. Στα νησιά μιλούν μόνο με τους «αλληλέγγυους» και αγνοούν τους νησιώτες και τις ΜΚΟ. Η πόρτα είναι κλειστή και για τους Δημάρχους. Στη Βουλή αποδοκιμάζουν τους αντιπάλους τους. Και ο κ.Τσίπρας καλεί από την ΕΡΤ τους Έλληνες να αποκτήσουν «κουλτούρα διαλόγου». Σουρεαλιστικό”




Δεν υπάρχουν σχόλια: