Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Διάθεση τροφίμων την επόμενη εβδομάδα στους ωφελούμενους της Κοινωνικής Σύμπραξης ΤΕΒΑ Ν. Ημαθίας

Ξεκινά την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 , η πρώτη διανομή τροφίμων, στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)». Οι ωφελούμενοι του Δήμου Αλεξάνδρειας, προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν, πρέπει να προσέλθουν στα παρακάτω σημεία διανομής και στις ημέρες και ώρες που αναγράφονται 
α) Οι ωφελούμενοι των Δημοτικών Ενοτήτων Αντιγονιδών και Μελίκης στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Βέροιας (Φρουτοπαραγωγή) στο 12ο χλμ Αλεξάνδρειας – Βέροιας, στο Σταυρό, την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 και ώρες 11:00π.μ. έως 17:00 μ.μ.
β) Οι ωφελούμενοι των Δημοτικών Ενοτήτων Αλεξάνδρειας και Πλατέος στις εγκαταστάσεις της Venus Growers 28ο χλμ Βέροιας – Θεσσαλονίκης, στην Αλεξάνδρεια, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου και Πέμπτη 28 Ιανουαρίου και ώρες 09:00π.μ. έως 17:00μ.μ.
Τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι:
Ένα (1) κοτόπουλο και φρούτα (ακτινίδια, μήλα) μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης καθώς και χυμοί ροδάκινου που θα διατεθούν από το Δήμο Αλεξάνδρειας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: