Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Φασισμός και κλειδαρότρυπα

της Ευγενίας Λουπάκη

Οι έγκριτοι κοινωνικοί επιστήμονες που αναλύουν το φαινόμενο της ανόδου του νεοφασισμού στη χώρα μας, παρακαλούνται να λάβουν υπόψη τους και τα ακόλουθα:
Το 1987, κάποιος πούλησε σ’ έναν “δημοσιογράφο” γυμνές φωτογραφίες της Δήμητρας Λιάνη, τραβηγμένες σε κάποια παραλία, πολύ πριν αποκτήσει σχέση με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο “δημοσιογράφος” αυτός πήγε να τις πουλήσει με τη σειρά του στον Α. Βουδούρη, εκδότη του Ελεύθερου Τύπου και επειδή αυτός φοβήθηκε, τις διοχέτευσε σε σκανδαλοθηρικό γερμανικό περιοδικό. Μόλις το περιοδικό τις δημοσίευσε, ο ίδιος που του τις είχε πασσάρει, παρουσίαζε τον “διεθνή διασυρμό” της χώρας μας, στο περιθωριακό κανάλι που είχε, ξεφυλλίζοντας το περιοδικό.
Αργότερα, ο “δημοσιογράφος” αυτός, έγραψε και βιβλίο με τίτλο “Η Λιάνη στηρίζει την Αλλαγή”, με εξώφυλλο μία απ’ αυτές τις φωτογραφίες, την πιο σκανδαλιστική. Πρόκειται για τον Γιώργο Καρατζαφέρη, μετέπειτα πρόεδρο του ΛΑΟΣ
η συνέχεια....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι πιο θρασείς απο αυτούς, το "παίζουν" στην επαρχία και "αντιφασίστες", τρομάρα τους!

Ανώνυμος είπε...

Καταδικασμένοι ΓΙΑ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΎ ΠΟΙΝΙΚΟΎ ΔΙΚΑΊΟΥ , νοικιάζουν τις υπηρεσίες τους σε όποιον πλειοδοτεί και ύστερα .....όποιον πάρει ο χάρος !
Η λογική τους βλέπεις σταματά στο βάθος της τσέπης τους......
Εκεί στο ....βάθος έχουν γραμμένα διάφορα .....μικροαστικά θλιβερά όπως π.χ. η ηθική, και κάτι τέτοια άλλα.
Και όταν η τακτική τους οδηγεί σφαιράτα στο φασισμό τότε τα θλιβερά αυτά ανθρωποειδή το "παίζουν " και αντιφασίστες!