Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ (ΤΕΒΑ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Ξεκινά την Τετάρτη 20 Απριλίου στο Δήμο Αλεξάνδρειας η νέα διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στους ωφελούμενους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Η διανομή οργανώνεται από την Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, στην οποία ο Δήμος Αλεξάνδρειας συμμετέχει ως εταίρος και υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Ημαθίας.
Οι ωφελούμενοι του προγράμματος στο Δήμο Αλεξάνδρειας είναι 2.828 μαζί με τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους.
Τα προϊόντα που θα δοθούν ανά αίτηση είναι:
Τρόφιμα (λάδι, όσπρια, ζυμαρικά), είδη καθαριότητας (απορρυπαντικά), είδη ατομικής υγιεινής (σαμπουάν, πάνες, μωρομάντηλα) καθώς και βρεφικές κρέμες. Θα διανεμηθούν επίσης: Ακτινίδια, μήλα και χυμοί μακράς διάρκειας.
Η διανομή θα γίνει στις Εγκαταστάσεις της Venus Growers, 28ο χλμ Βέροιας – Θεσσαλονίκης, στην Αλεξάνδρεια κατά τις ημέρες και ώρες:Τετάρτη 20 Απριλίου έως Παρασκευή, 22 Απριλίου και ώρες 09:00 π.μ. με 14:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: