Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Ξανά σε ιδιώτη παραδίδεται η μεταφορά των αστικών απορριμμάτων του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Πρίν “αλέκτωρ λαλήσει τρις “ οι διοικούντες τον δήμο της Αλεξάνδρειας, δηλώνουν αδυναμία να μεταφέρουν τα αστικά απορρίμματα του Δήμου Αλεξάνδρειας στο ΦΟΣΔΑ Γιαννιτσών και ετοιμάζονται να παραδώσουν το σύνολο ή πιθανόν ένα μέρος (αρχικά;) της μεταφοράς τους σε ιδιώτη .
Το 4ο θέμα -στο δημοτικό συμβούλιο της ερχόμενης Τετάρτης- που έχει ήδη ψηφισθεί από σύσσωμη την παράταξη του κου Γκυρίνη- στην οικονομική επιτροπή (πλήν του Χρήστου Αλευρά - της Λαικής Συσπείρωσης- που το καταψήφισε) έχει ως εξής:
Λήψη απόφασης για την έγκριση εκτέλεσης της υπηρεσίας <<Παροχή υπηρεσιών μεταμόρφωσης και μεταφοράς των αστικών απορριμμάτων του Δήμου Αλεξάνδρειας για το έτος 2017>> και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ) .
-  Βέβαια από την συγκεκριμένη διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας ήταν προδιαγεγραμμένη η ιδιωτικοποίηση σήμερα της μεταφοράς και αύριο ακόμη και της αποκομιδής των απορριμάτων.
  - Σε αγαστή συνεργασία με τις κυβερνητικές επιλογές υλοποιεί συνεχώς τις κατευθύνσεις της ΕΕ και των μεγαλοεργολάβων που απαιτούν βασικές υπηρεσίες των δήμων να περνάνε στα εργολαβικά συμφέροντα.
  Το ζήτημα φυσικά δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους του δήμου μας , αφορά όλους τους δημότες αφού αυτοί θα κληθούν να πληρώσουν τα κέρδη του εργολάβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: