Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Το σύνδρομο της …Κερατέας

Την σαφή θέση της κυβέρνησης υπέρ της κατασκευής της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων του νομού Ημαθίας και, μάλιστα, στη θέση στην οποία έχει αυτή χωροθετηθεί (θέση 12) εξέφρασε μιλώντας στη «Μ» η υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδώρα Τζάκρη, που δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι σαφέστατα υπέρ της κατασκευής της μονάδας, τονίζοντας μάλιστα ότι την προβλέπει ο περιφερειακός σχεδιασμός για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Όμως, το υπουργείο δεν δείχνει διατεθειμένο να προχωρήσει πριν εκδοθούν οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ). «Το θέμα έχει κολλήσει στο ΣτΕ, περιμένουμε να βγουν οι αποφάσεις», είπε η κ. Τζάκρη. «Θα ήταν παράνομο. Πρέπει να περιμένουμε», σημείωσε η υφυπουργός.
Μετά τη Κερατέα, όπου επί μήνες οι κρατικές δυνάμεις καταστολής του ΠΑΣΟΚ, πολεμούν τον λαό , φαίνεται καθαρά ότι μεθοδεύεται να οδεύσουμε προκλητικά προς νέες λαμπρές Κερατέες.
Όμως η εξαγωγή της συνταγής σε όλη τη Ελλάδα, θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης με τη Κερατέα, αφού θα σκοντάψει παντού, πάνω στη καθολική αντίσταση των τοπικών κοινωνιών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ ΤΟ....ΝΤΕΚΟΛΤΕ,ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.