Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Το ΠΑΣΟΚ γκρεμοτσακίζεται.

Έρευνα της Public Issue για τον ΣΚΑΙ και την Καθημερινή.

Γκρεμός κάπου στη Ελλάδα...
(Κάβο Δουκάτο,ΛΕΥΚΆΔΑ)

8 στους δέκα πολίτες θεωρούν ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση, ενώ σχεδόν 9 στους 10 κάνουν λόγο για κοινωνική ανασφάλεια τα επόμενα χρόνια.
Αυξημένο 4% σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση είναι το ποσοστό των πολιτών που δηλώνουν ότι συμμετείχαν σε απεργίες ή πορείες τον τελευταίο μήνα .
Eπτά στους δέκα θεωρούν ότι κανένα απο τα δύο κόμματα δεν θα ήταν καλή κυβέρνηση για τη χώρα.
Το 62% εκτιμά ότι θα γίνουν πρόωρες εκλογές.
Στην παράσταση νίκης προηγείται η ΝΔ με 43%.
Τέλος διευρύνεται στις 6 μονάδες η διαφορά της ΝΔ στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής των κομμάτων.
Η ΝΔ προηγείται με 32,5% και ακολουθούν ΠΑΣΟΚ με 26,5% , ΚΚΕ με 11,5%, ΣΥΡΙΖΑ με 9%, ΛΑΟΣ με 7,5%, Οικολόγοι 3,5% (Δ. Α. 2% και Δ.Σ. 1,5%)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κ.Αλευρά σας στέλνω το σχόλιό μου σε ανάρτηση του ΠΟΛΙΤΗ που φυσικά δεν είχε το θάρρος να την δημοσιεύσει. Που ανάστημα ο κολοτούμπας. Να το αναρτήσετε και να γίνει ευρέως γνωστό για το είδος της δημοσιογραφίας που ασκεί η συγκεκριμένη εφημερίδα:

"Δεν γνωρίζω τελικά ποιος πρέπει να αφήσει τα σάπια και επειδή πολύς λόγος γίνεται για το αν έπρεπε ή δεν έπρεπε να παραιτηθεί ο κ. Αλευράς, και επειδή διαβλέπω ένα είδος μάλλον παράδοξης δημοσιογραφίας για να μη χρησιπομοιήσω ακόμη και τον όρο εμπάθεια, σε βάρος του κ.Αλευρά σας πληροφορώ, ότι όσα ισχυρίζεται ο κ. Γκαβαρδίνας σε σχέση με τον ηλεκτρικό πίνακα και τον ξύλινο καγκελότοιχο στην πλατεία Ελευθερίας, τουλάχιστον για την ώρα που γινόταν η συνεδρίαση δεν είχε κάνει απολύτως τίποτε, ψεύδεται ασύστολα, υπάρχουν ντοκουμέντα φωτογραφίες που τραβήχτηκαν το μεσημέρι της ίδιας μερας μετά την συνεδρίαση του βίντεο, που επιβεβαιώνουν ότι ο κ.Γκαβαρδίνας ψεύδεται και όχι μόνο. Επομένως μην βιάζεστε να βγάλετε τα μαχαίρια, άλλωστε μέχρι χτες τον στηρίζατε σαν εφημερίδα τώρα τί άλλαξε ή μήπως άλλαξε; Τα συμφέροντα ίσως; Πάντως ένα σας λέω ότι οι ανθρώπινες σχέσεις σιγουρα δεν χτίζονται ανάλογα με τα συμφέροντα. Προσωπικά πιστεύω ότι μάλλον δεν θα έπρεπε να παραιτηθεί. Είναι γνωστός σε όλους πλέον ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνονται την δημοκρατία οι διοικούντες (κ. Αλευρά είσαι μειοψηφία δεν συνδιοικούμε... έχεις δεν έχεις δικαιο...) Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτε. Για τον κύριο Αλευρά αλλωστε είναι γνωστός ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται την πολιτική αλλά και το πώς θα την χειρίζεται αλλά και τι επιλογές θα κάνει, κάτι που είναι φυσικά απόλυτο δημοκρατικό του δικαίωμα.Ένα όμως είναι σίγουρο ότι δεν διακατέχεται από εξουσιομανία. Ως εκ τούτου όσο και περίεργα να αντιλαμβάνεται κανείς τα πράγματα αυτό δεν του δίνει το δικαίωμα να επικρίνει με τέτοιον τρόπο τον τρόπο που λειτουργεί κάποιος όταν μάλιστα αυτόν μέχρι χτες τον στήριζες. Εκτός και αν θεωρείτε ότι έτσι εξυπηρετείτε την ελευθεροτυπία την αυτονομία και την ελευθερία των απόψεων και των επιλογών των πολιτικά σκεπτόμενων ανθρώπων. Τώρα σε ότι αφορά εσάς σαν εφημερίδα όταν χρειάστηκε από όσα είναι τουλάχιστον ευρέως γνωστά ο κ. Αλευράς ο κ. Παράσχος ο κ. Τσιάπλας και άλλοι σας στήριξαν κόντρα στην τότε διοίκηση που σας έφερε ομολογουμένως σε πολύ δύσκολη θέση για να κάνετε αργότερα άλλες επιλογές από αυτές που ενδεχόμενα να επιδιώκατε ή δεν είναι έτσι. Ελπίζω να δημοσιεύσετε το σχόλιο μου όσο για τις φωτό στην διάθεσή σας".