Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Άστραψαν τα μαχαίρια στο ΠΑΣΟΚ.


O Γιώργος Παπανδρέου στη χθεσινή σύσκεψη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, στο πιεστικό αίτημα των διεκδικητών του αξιώματος του προέδρου (Ευάγγελου Βενιζέλου, Ανδρέα Λοβέρδου, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη) να προχωρήσουν αμέσως οι διαδικασίες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας απάντησε διφορούμενα «θα κάνω το καθήκον μου».
Στην  απαίτηση των στελεχών να εγκαταλείψει την ηγεσία του κόμματος ο Γιώργος Παπανδρέου αντιπρότεινε , τακτικό Συνέδριο και στη συνέχεια εκλογή αρχηγού από τη βάση , χωρίς σαφές χρονοδιάγραμμα.
Στο τέλος πάντως της σύσκεψης , τα στελέχη έμειναν με την εντύπωση ότι ο κ. Παπανδρέου απλώς εξαγοράζει πολιτικό χρόνο.
Κυρίαρχη χθεσινή ατάκα : « ουδέποτε με ενδιέφεραν τα αξιώματα και η πρωθυπουργία».
Λες και  κάποιος άλλος Παπανδρέου φλόμωσε τη Ελληνική κοινωνία στο ψέμα του τύπου «λεφτά υπάρχουν» κτλ, προκειμένου να εξαπατηθεί ο λαός και  να καταλειφθεί το πρωθυπουργικό αξίωμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η Αν. Διαμαντοπούλου ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει «υποστεί συντριπτικό κάταγμα στην ιδεολογία και την πολιτική» προβάλλοντας ουσιαστικά την ανάγκη για «αναβάπτιση» του ιδεολογικού οπλοστασίου του ΠΑΣΟΚ με στόχο τον αποπροσανατολισμό του λαού. Τον καθορισμό νέου «προγραμματικού λόγου» πρόβαλλαν και οι Ευ. Βενιζέλος και Αν. Λοβέρδος