Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

συνύπαρξη παράδεισου και κόλασης

Στα πάρτι των ναυτιλιακών εταιρειών με αφορμή τη διεθνή έκθεση των Ποσειδωνίων, η οποία συγκεντρώνει στην Ελλάδα χιλιάδες ναυτιλιακούς παράγοντες από όλο τον κόσμο, επικεντρώνει το ενδιαφέρον της ανταπόκριση των «Financial Τimes» από την Αθήνα με τον τίτλο «Τα πάρτι των μεγιστάνων της ναυτιλίας ενώ η Ελλάδα αγωνίζεται να σωθεί». Στα ακριβά μέρη της Αθήνας, αναφέρει η ανταπόκριση, ήταν εύκολο να ξεχάσει κανείς όλη την εβδομάδα , ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει μια τρομερή οικονομική κρίση. Από πολλές απόψεις οι εορτασμοί με αφορμή τα Ποσειδώνια ελάχιστη σχέση έχουν με την υπόλοιπη Ελλάδα, λες και όλα συνέβαιναν στον Αρη.
Τα καλύτερα πάρτι πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Αstir Ρalace», ένα θέρετρο που βρίσκεται σε μια πευκόφυτη ιδιωτική χερσόνησο στην οποία δεν μπορούν να προσεγγίσουν ζητιάνοι και διαδηλωτές όπως οι εκπαιδευτικοί, που αντιμετωπίζουν μεγάλες μειώσεις στις αμοιβές τους με αποτέλεσμα να έχουν γίνει το έμβλημα της δημοσιονομικής κρίσης στην Ελλάδα.
«Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε εδώ γιατί μας αρέσει το κλίμα» είπε  έλληνας εφοπλιστής  προσθέτοντας ότι «έχουμε δημιουργήσει ένα πλέγμα δράσης εδώ αλλά, αν χρειαστεί, μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας και αλλού».....

Δεν υπάρχουν σχόλια: