Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

χαροπαλεύει ένας δεκαεπτάχρονος

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ένα από τα τέσσερα παιδιά που τραυματίστηκαν με μαχαίρια την περασμένη Τετάρτη στον Διαβατό Ημαθίας, όταν καυγάδισαν με συνομήλικούς τους από την Αλβανία κι εκείνοι κάλεσαν σε… ενισχύσεις ενήλικους συγγενείς τους!.
Η κατάσταση του 17χρονου αγοριού είναι ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς δέχθηκε «επαγγελματικό χτύπημα» από μαχαίρι που διαπέρασε πέρα για πέρα το σώμα του . Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Βέροιας άλλος ένας 15χρονος με τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό, ένας 19χρονος με τραύματα από μαχαίρι στο δεξί πλευρό, ανάμεσα στα πόδια και στο κεφάλι και ένας 17χρονος με μώλωπες και εκδορές σε όλο του το πρόσωπο από χτυπήματα! . Στο ίδιο νοσοκομείο διακομίστηκε και ένας νεαρός Αλβανός ελαφρά τραυματισμένος.
Κι όλα αυτά ξεκίνησαν από μια παρατήρηση που έκαναν δύο νεαροί Αλβανοί στον 17χρονο για τον τρόπο με τον οποίο οδηγούσε το ποδήλατό του. Αμέσως ξέσπασε καυγάς και, σε βοήθεια των δύο ανήλικων αλλοδαπών, έσπευσαν επτά συγγενείς τους οι οποίοι επιτέθηκαν αδιακρίτως εναντίον των νεαρών Ελλήνων!
Συνελήφθηκαν 5 Αλβανοί και σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο από τους συλληφθέντες είναι αδέλφια και σε βάρος τους εκκρεμούν δύο εντάλματα σύλληψης από το 2001, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και επιπλέον για τον έναν εξ αυτών μια καταδικαστική απόφαση για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της συμπλοκής, της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και για επικίνδυνες σωματικές βλάβες , καθώς και για παράνομη οπλοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: