Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

τώρα βγαίνει απο το λήθαργό της η ΕΣΕΕ ?

Τα "λουκέτα" αυξάνονται στην αγορά και δεν κλείνουν μόνο τα μικρά μαγαζιά, σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν και μεγάλες επιχειρήσεις που διακόπτουν τη δραστηριότητά τους.
Σε αυτές τις διαπιστώσεις καταλήγει έρευνα που διενήργησε η Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορικών Επιχειρήσεων (ΕΣΕΕ), σχετικά με την πορεία της αγοράς, και όπως δηλώνει ο πρόεδρος της, κ. Β. Κορκίδης: "Το λιανεμπόριο περνάει ένα δυνατό «crash test» εδώ και ένα χρόνο, ενώ μετράει ήδη πολλές απώλειες. Η περαιτέρω καθίζηση της οικονομικής δραστηριότητας απειλεί την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και ασκεί σοβαρή πίεση στην απασχόληση. Με κάθε καταβολή δόσης του δανείου, η Τρόικα μας συστήνει και ένα «μίνι» Μνημόνιο, υποδεικνύει νέα μέτρα και επιβάλλει φόρους και εισπρακτικές μεθόδους, που όμως αυξάνουν ανησυχητικά τόσο την ανεργία όσο και τον φορολογικό πληθωρισμό. Η πίεση αυτή πρέπει να μειωθεί, αφού η αγορά συρρικνώνεται, τα «λουκέτα» αυξάνονται και οι περισσότεροι κλάδοι καταγράφουν ζημιές''.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΛΟΥΦΛΗΣ !
ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ,ΜΕ ΣΥΝΑΦΕΙΕΣ ΕΞΑΕΤΙΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΥΑΝ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΕΣΕΕ ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΕ.
ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ !