Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

«Νέος Κόσμος. Νέος Καπιταλισμός».

Σήμερα Πέμπτη, την ώρα που σε όλη την Ελλάδα γίνεται ο αγιασμός των υδάτων και εορτάζονται τα Θεοφάνεια, ο κ. Παπανδρέου εκφωνεί ομιλία σε εκδήλωση που οργανώνει ο γάλλος υπουργός Βιομηχανίας κ. Ερίκ Μπεσόν στο Παρίσι, με θέμα «Νέος Κόσμος. Νέος Καπιταλισμός».
Το μεσημέρι στο γαλλικό πρωθυπουργικό γραφείο αναμένεται να γίνει μία γενική συζήτηση για την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας, και για την αγορά πανάκριβων οπλικών συστημάτων, αφου το Παρίσι έχει στο πλάνο του να προμηθεύσει τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις με φρεγάτες τύπου Fremm και μαχητικά αεροσκάφη τύπου Rafale.
Ο έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται στο Παρίσι από το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ταξίδεψε στην Πόλη του Φωτός ιδιωτικά, με πολιτική πτήση, συνοδευόμενος μόνο από τη σύζυγό του Αντα και τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας. Έπειτα από δύο ημέρες ξεκούρασης και περιπάτων στη γαλλική πρωτεύουσα, ο κ. Παπανδρέου ολοκληρώνει σήμερα το ταξίδι του με την ομιλία στο συνέδριο και το γεύμα εργασίας με τον κ. Φιγιόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: