Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Η …«εικαζόμενη συναίνεση»

Με νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση όλοι οι Έλληνες κατατάσσονται αυθαίρετα, στην κατηγορία των... «δωρητών σώματος» .
Η κυβέρνηση θα νομοθετήσει δηλαδή, ότι όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας, από τη στιγμή της ενηλικίωσής τους, είναι δωρητές ανθρωπίνων οργάνων και μάλιστα χωρίς καθόλου να τους ρωτήσει! Πρόκειται ουσιαστικά για εξαπάτηση του πληθυσμού με ένα νόμο που βασίζεται στην ….«εικαζόμενη συναίνεση» των νεκρών.
Mια υπέροχη πράξη όπως είναι η δωρεά οργάνων, μια πράξη ανθρώπινου ψυχικού μεγαλείου που συνιστά η μεταμόσχευση οργάνων, μετατρέπετε έτσι σε πηγή οργάνων προς μεταμόσχευση που θα δώσει αντικειμενικά ώθηση στα κυκλώματα εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων.
Ως τώρα οι συγγενείς έδιναν τη συγκατάθεσή τους για τη μεταμόσχευση και είχαν άμεση γνώση σε ποιον θα μεταμοσχευθούν τα όργανα του ανθρώπου που έχασαν.
Όμως η βίαιη αρπαγή των οργάνων που χυδαία προωθεί η κυβέρνηση, απέχει παρασάγγες από την οικειοθελή προσφορά οργάνων και το μεγαλείο της πράξης αυτής.
Η Αλήθεια είναι ότι η …«εικαζόμενη συναίνεση» στο μουλωχτό είχε με επιτυχία εφαρμοστεί και συνεχίζει να εφαρμόζεται σε όλους (σχεδόν) τους ζωντανούς Έλληνες, από τη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που χωρίς να τους ρωτήσει τους έσυρε στον Καιάδα της εξαθλίωσης.
Όταν όμως δεν λυπάσαι τους ζωντανούς, σιγά μην φοβηθείς τους ..νεκρούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: