Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Μια Μπέντλει στη φτωχογειτονιά …

Μόλις 12 ημέρες μετά την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Φυλής, και ο νέος Καλλικράτειος Δήμος μετά από μεθοδεύσεις υποχρεώνεται να δεχθεί τα σκουπίδια της Αττικής και τη λυματολάσπη της Ψυτάλλειας. Για ακόμα μια φορά η περιοχή της Δυτικής Αττικής γίνεται έρμαιο των συμφερόντων. Ο νέος δήμαρχος Δημήτρης Μπουραίμης δείχνει ανήμπορος να προστατεύσει τα δίκαια των πολιτών και επιτρέπει να γίνει ο Δήμος Φυλής «η πίσω αυλή της Αττικής».
Σχεδόν ταυτόχρονα, το Συμβούλιο της Επικρατείας επιβάλλει στον ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων να δέχεται 300 τόνους λυματολάσπης ημερησίως και η Υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη εγκρίνει ουσιαστικά τη δημιουργία Εργοστασίου Καύσης.
Οι μεθοδεύσεις αυτές, οι οποίες πλήττουν την υγεία των πολιτών και υποβαθμίζουν το Δήμο Φυλής βρίσκουν μηδενική αντίδραση από τον κυβερνητικό δήμαρχο Δημήτρη Μπουραίμη, ο οποίος επιτρέπει να αλώσουν τα συμφέροντα την πόλη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο ίδιος ο Λεωνίδας Μπόμπολας έδωσε το παρών στην ορκωμοσία του δημάρχου Δημήτρη Μπουραίμη ερχόμενος μάλιστα με μια πανάκριβη Μπέντλει στη φτωχογειτονιά των Άνω Λιοσίων. Είχε προφανώς προσωπικό ενδιαφέρον για το νέο δήμαρχο Δημήτρη Μπουραϊμη …

Δεν υπάρχουν σχόλια: