Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Άρθρο 120 (παρ.4) του Συντάγματος.

" Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία."
Έγκληση-μήνυση για εσχάτη προδοσία.
Εν όψη της ψηφοφορίας του ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012-2015» και του εφαρμοστικού του νόμου, σας ενημερώνω ότι :
α) Στις 20 Ιουλίου 2011 κατάθεσα έγκληση-μήνυση, για έσχατη προδοσία και άλλα ποινικά αδικήματα, κατά του Γεώργιου Παπανδρέου ….γιατί...
…Με τη Σύμβαση Διευκόλυνσης Δανεισμού, κατά πλήρη κατάλυση του Συντάγματος, παραχωρήθηκε η εθνική κυριαρχία σε ξένες δυνάμεις με αντάλλαγμα δανείου 110 δις ευρώ. Η συγκεκριμένη πράξη αποτελεί έσχατη προδοσία της χώρας και του λαού και γι΄ αυτό η Σύμβαση είναι άκυρη και ως προϊόν της εγκληματικής πράξης αυτής.
….Άκυρη Σύμβαση σημαίνει άκυρο Μνημόνιο, άκυρο Μεσοπρόθεσμο.
…. Όταν ο κ. Παπανδρέου προσέφυγε στο μηχανισμό στήριξης, δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος χρεοκοπίας της χώρας όπως ο ίδιος ψευδώς ισχυρίστηκε…. Συνεπώς, η προσφυγή στη τρόικα δεν ήταν αναγκαία και αναπόφευκτη αλλά προμελετημένη και το επιπλέον δημόσιο χρέος το οποίο προκλήθηκε από την άνοδο των επιτοκιών όπως και από τις υπόλοιπες αξιόποινες πράξεις ή παραλείψεις του κ. Παπανδρέου, είναι προϊόν εγκλήματος και επαχθές……

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από το ξεπούλημα που μεθόδευσε έντεχνα και επιδιώκει  ο ΓΑΠ,  θέλει και χρεοκοπία. Εκεί μας πάει με τη βοήθεια του μεσοπρόθεσμου. Γι΄αυτο λύσσαξε. Θέλει χρεοκοπία λόγω της παραίτησης της χώρας από κάθε ασυλία . Μόνο που :
- δεν χρεοκοπεί η Ελλάδα εάν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο 
-  Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ  
-  μεγάλο μέρος από το χρέος είναι επαχθές 

http://www.topontiki.gr/article/18709