Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Μονιμοποίηση συμβασιούχων δίχως όρους και προϋποθέσεις.

Να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι που υπηρετούν στο Δήμο Αθήνας δίχως όρους και προϋποθέσεις, να διαφυλαχτεί το δικαίωμα στη μόνιμη κα σταθερή δουλειά μακριά από τα προγράμματα διαχείρισης της ανεργίας μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ, ζήτησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας την περασμένη Δευτερα.
Ο Νίκος Σοφιανός, δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ στην Αθήνα, μεταξύ άλλων τόνισε:
«Την Αθήνα διοικεί μια φιλοκυβερνητική συμμαχία που έχει βάλει πλάτη να περάσει η κυβερνητική πολιτική όσον αφορά την Τοπική Διοίκηση. Εφευρέθηκε η τροπολογία για να κοροϊδευτούν οι συμβασιούχοι όπως κοροϊδεύονταν και στο παρελθόν με τις λεγόμενες ανανεώσεις των συμβάσεών τους….»
Τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων ,τη συνέχιση των κοινωνικών προγραμμάτων, να μην υπάρξουν απολύσεις εργαζομένων ,να μην παραδοθούν προγράμματα των δομών στους ιδιώτες κτλ, ζήτησε και ο Χρ. Αλευράς , δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο με αίτημα που υπέβαλε προς ψήφιση και έλαβε τη διαβεβαίωση οτι θα συζητηθεί στη αμέσως προσεχή συνεδρίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: