Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Μια χώρα έτοιμη γιά ....μακελειό.


«Προστάτης» του Γ. Παπανδρέου ο Α. Λοβέρδος.
 Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος επιχείρησε να στείλει μήνυμα ότι δεν μπορεί να επιχειρείται η δίωξη του τέως πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για το θέμα του ελλείμματος (ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία Eurostat),αλλά κατά γενική ομολογία τα έκανε ...σ.@τά.
«Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα σε μία χώρα στην οποία υπάρχει μακελειό. Όποιος επιχειρήσει πολιτικά να τον προσβάλει με διάφορα θέματα που αφορούν την πολιτική του, τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία: Από εκεί που πηγαίνει προς το να μην γονατίσει, θα γίνει μακελειό», είπε ο κ. Λοβέρδος.
"Η απειλή βέβαια του Λοβέρδου, για "μακελειό" στη χώρα, στρέφεται ευθέως όχι μόνο εναντίον της Δικαιοσύνης, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας, γιαυτό και καταγγέλθηκε από όλες τις πλευρές σαν  εκβιαστική, και επικίνδυνη.
Αντί να ασχοληθεί με τη διάσωση του ΠΑΣΟΚ η έστω με τη κούρσα της διαδοχής, εκτόξευσε απειλές που  ξεπερνούν τα όρια της ανευθυνότητας, αναλαμβάνοντας εργολαβικά το ρόλο του προστάτη του Γιώργου Παπανδρέου, σε μια στιγμή που ο λαός υποφέρει εξαιτίας της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΣΧΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ .