Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Το έλλειμμα κοινωνικής ευαισθησίας της «μαύρης» συγκυβέρνησης και των προκατόχων της.


Γράφει ο Χρ.Αλευράς
 Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας επιχειρεί να συντονίσει ενέργειες για να αποφευχθεί η μεθοδευμένη , υποβάθμιση-κατάργηση του υποκαταστήματος του ΙΚΑ.
 Πριν τρία χρόνια (όταν στο ορίζοντα δεν υπήρχε κανένα σύννεφο ΔΝΤ και ΤΡΟΙΚΑΣ, ούτε και μη εκλεγμένη «μαύρη» συγκυβέρνηση) ο ίδιος σύλλογος  είχε αναλάβει ξανά πρωτοβουλία για να παραμείνει ανοιχτό το υποκατάστημα της ΔΕΗ  Αλεξανδρείας.
Η επιχειρούμενη από τη ιδιωτικοποιημένη ΔΕΗ, κατάργηση τμημάτων του υποκαταστήματός της,  ζήτημα που φυσικά δεν απασχολούσε μόνο τους εμπόρους μιας πόλης, αλλά και όλους τους δημότες όχι μόνο του δικού μας Δήμου, αλλά και των 4 Δήμων της περιοχής που εξυπηρετούνται από το υποκατάστημα της ΔΕΗ ,δεν υποστηρίχτηκε τότε, ούτε καν από τους   Δήμαρχους των 4 Δήμων, που γνώριζαν από μήνες τις προθέσεις της διοίκησης της ΔΕΗ.
  Από τότε είχαμε καταγγείλει ότι η  επιχειρούμενη  υποβάθμιση που παρατηρείται σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών των Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων στην περιοχή μας είναι αποτέλεσμα κυβερνητικών επιλογών, δεδομένου ότι στη διοίκηση της ΔΕΗ (και όχι μόνο) βρίσκονταν πάντα διορισμένα κυβερνητικά στελέχη.
 Την τύχη της ΔΕΗ, ακολούθησαν ο ΟΣΕ και ο ΟΤΕ, τώρα το ΙΚΑ και αύριο έπονται η ΔΟΥ , ο ΟΑΕΔ , κτλ.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: