Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Με αφορμή το κυνηγητό των εξαθλιωμένων της παγκοσμιοποίησης.


Ανακοίνωση εξέδωσε το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) με αφορμή το άγριο κυνηγητό σε βάρος των μεταναστών, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που ετοιμάζει η κυβέρνηση και γενικά την ένταση της καταστολής σε βάρος των μεταναστών. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, φυλακές, που δημιουργεί η Κυβέρνηση δεν θα λύσουν το πρόβλημα της προσφυγιάς και της μετανάστευσης.
Αμέσως μετά τα μέτρα σκούπα για το κέντρο της Αθήνας, που ανακοίνωσε ο νέος υπουργός Προστασίας του πολίτη, έσπευσε η κυβέρνηση να εξαγγείλει, την ίδρυση 30 νέων κέντρων κράτησης σε όλη την Ελλάδα. Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου με τη σύμφωνη γνώμη ή την ανοχή των κομμάτων της πλουτοκρατίας και των περιφερειαρχών, εξαπολύει νέα επίθεση σε χιλιάδες ανθρώπους που αγωνίζονται να επιβιώσουν περνώντας τα σύνορα χωρίς χαρτιά και προσπαθεί να τους φορτώσει την ευθύνη για όλα τα δεινά της εργατικής τάξης, ανεργία, φτώχεια, εγκληματικότητα, διακίνηση ναρκωτικών.
Οι ανακοινώσεις που έκανε ο υπουργός Μ. Χρυσοχοΐδης για τους κατατρεγμένους που συλλαμβάνονται είτε στα σύνορα από τo FRONTEX, είτε στο κέντρο της Αθήνας, είναι αποκαλυπτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: