Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Απροκάλυπτη ποινικοποίηση, της ελευθεροτυπίας. Συνελήφθη ο Αιμίλιος Λιάτσος, γιατί τόλμησε να αναφερθεί στη συνεργασία του κ. Καμμένου με το θεωρητικό της χούντας Γεωργαλά.


Αιμίλιος Λιάτσος: «Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία ο συγκεκριμένος κύριος και η γυναίκα του; Είναι ένα χτύπημα στην αδέσμευτη δημοσιογραφική φωνή. Ένα χτύπημα στην Ελευθεροτυπία. Θα πρέπει όλοι να προβληματιστούμε. Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους συναδέλφους και με αυτό τον τρόπο 8 μέρες πριν τις εκλογές δείχνουν πώς αντιλαμβάνονται το δικαίωμά μας να κάνουμε ρεπορτάζ. Είμαι μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα στο Σύνταγμα και περνάω όλη την διαδικασία ως κοινός εγκληματίας. Και να το κάνω διότι έκανα μια κακουργηματική πράξη…να το αποδεχτώ. αλλά να το κάνω επειδή έκανα την δουλειά μου στην Εφημερίδα μου Παρασκευή και 13; Επειδή αποκαλύψαμε τις σχέσεις του Καμμένου με πρώην χουντικούς; Σε κάθε άλλη χώρα θα αντιδρούσαν με απαντήσεις και όχι με μηνύσεις. Όσο και να προσπαθούν να με φιμώσουν δεν θα τα καταφέρουν». Αυτά αποκάλυψε πριν από λίγο ο Αιμίλιος Λιάτσος σε τηλεφωνική συνομιλία. 
Πηγη : gossip-tv.gr

1 σχόλιο:

Xρήστος Αλευράς είπε...

Ελεύθερος αφέθηκε ο Αιμίλιος Λιάτσος, που νωρίτερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μετά μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η σύζυγος του Πάνου Καμμένου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί είχαν φορέσει χειροπέδες στον εκδότη της εφημερίδας "Παρασκευή +13" κάτι που δεν έκαναν με τον Άκη Τσοχατζόπουλο...