Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Το κουπί που τραβάμε όλοι οι Έλληνες μας βοήθησε και κάπου....Από την κωπηλασία οι διακρίσεις στους Ολυμπιακούς .



Η κωπηλασία πήρε τη μερίδα του Λέοντος όσον αφορά τις διακρίσεις της ελληνικής αποστολής κατά τις τρεις πρώτες ημέρες των αγώνων, έχοντας τρεις προκρίσεις σε ημιτελικούς οι οποίες μάλιστα μπορούν να αυξηθούν σήμερα .
Πιο συγκεκριμένα την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά της τετρακώπου άνευ πηδαλιούχου εξασφάλισαν οι Στέργιος Παπαχρήστος, Γιάννης Τσίλλης, Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Χρήστου που τερμάτισαν 3οι στην προκριμματική τους σειρά με 5.57.71.
Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσαν η Αλεξάνδρα Τσιάβου και η Χριστίνα Γιαζιτζίδου, αφού στον προκριματικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών τερμάτισαν άνετα στην 1η θέση με χρόνο 7:03.66 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, οι Λευτέρης Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδάνης πήραν την 5η θέση στην προκριματική σειρά με 6:42.13 και πλέον θα προσπαθήσουν (σήμερα), μέσω των ρεπεσάζ, να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά.
Την 3η θέση με χρόνο 6 λεπτά 21.46" κατέλαβαν οι αδελφοί Απόστολος και Νίκος Γκουντούλας, στην 3η προκριματική σειρά της δικώπου άνευ πηδαλιούχου και εξασφάλισαν την απευθείας πρόκριση για τα ημιτελικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: