Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Πόσο ακόμα μπορούμε να αποκτηνωθούμε ;


Αστυνομικοί, με πολιτικά στα πλαίσια των ελέγχων της επιχείρησης “Ξένιος Δίας” ζήτησαν τα χαρτιά νοτιοκορεάτη τουρίστα.
Φυσικά  και αυτός ζήτησε αντίστοιχα να δει τα δικά τους, οπότε και βρέθηκε αντιμέτωπος με την παραδοσιακή ελληνική “φιλοξενία”. Φέρεται ότι τον γρονθοκόπησαν, τον συνέλαβαν, τον οδήγησαν στο τμήμα, και αφού τον ανέκριναν τον άφησαν ελεύθερο, χωρίς καμία περαιτέρω εξήγηση ή συγγνώμη.  Πού να ήξερε ο άνθρωπος;  Του είχαν πει ότι πήγαινε διακοπές σε ελεύθερη χώρα του Δυτικού Κόσμου.
Το επεισόδιο έχει κάνει αλγεινή εντύπωση στη Νότια Κορέα, από όπου μας επισκέπτονται περίπου 50.000 τουρίστες το χρόνο. Ηδη η Κορέα ετοιμάζει διάβημα διαμαρτυρίας και το γεγονός είναι πρώτο θέμα στα κανάλια τους.
Εκτός από το zougla.gr που ανέδειξε το θέμα, κανείς βέβαια δεν φαίνεται να ασχολείται. Κανένας δεν νοιάζεται για την καθημερινή είδηση ξυλοδαρμού, ενός, κάποιου, μετανάστη, οπότε γιατί να νοιαστεί και για αυτό. Βουλιάζουμε όλοι στη ιδιότυπη σαπίλα μας, έχουμε αποκτηνωθεί ήδη τόσο, σε σημείο μάλιστα που φαίνεται οτι ....παρασύραμε μαζί μας και τον  υπουργό Δημόσιας Τάξεως που αφού είδε ότι δεν μπορεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα με το θέμα της Guardian, σε μια ανούσια κίνηση εντυπωσιασμού ανακοίνωσε τις προάλλες ότι θα δημιουργηθεί για τα κρούσματα ρατσιστικής βίας  ειδικός αριθμός !!!
Η φασιστοποίηση των σωμάτων ασφαλείας, καλά κρατεί δηλαδή , αφού το σύστημα  τους φύλακές του, τους χρειάζεται έτσι ακριβώς όπως είναι.......  

Δεν υπάρχουν σχόλια: