Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Τα «παζάρια»..... της «Χρυσής Αυγής»


«Η εγχώρια τρόικα ουδέποτε διαπραγματεύθηκε με τους ξένους, παίζει απλά θέατρο για να παραπλανήσει τους αδαείς».
Το παραπάνω απόσπασμα είναι από ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της «Χρυσής Αυγής».
Τι λέει;
Οτι έπρεπε να γίνει διαπραγμάτευση ή καλύτερη διαπραγμάτευση με την τρόικα. Σπέρνει απλά αυταπάτες ότι μπορεί ο λαός να ζήσει χωρίς εξαθλίωση, εάν οι διαπραγματευτές τα έκαναν καλύτερα .
Η ίδια μεθοδολογία  όπως ακριβώς κάνει και μεγάλη μερίδα των αστικών επιτελείων, τα κόμματα του «ευρωπαϊκού προσανατολισμού», αλλά και τα επιχρυσωμένα ΜΜΕ.
Και σπέρνει αυταπάτες, αφού το ζήτημα δεν είναι θέμα καλής ή κακής διαπραγμάτευσης αλλά είναι πράγμα που αφορά την καπιταλιστική οικονομική κρίση και σε τελική ανάλυση το πώς με την πάλη τους οι εργαζόμενοι, οι φτωχοί αγρότες, τα λαϊκά στρώματα θα ξεσηκωθούν και θα παλέψουν, με άμεσο στόχο να μην περάσουν τα μέτρα και με προοπτική να διώξουν μια και καλή τους ίδιους τους καπιταλιστές και την Ευρωπαϊκή Ενωση των μονοπωλίων για να απολαμβάνουν τον πλούτο που παράγουν. Αυτή η προπαγάνδα που χρησιμοποιεί τώρα και η ναζιστική «Χρυσή Αυγή», αποδεικνύει - όπως και όλα όσα λέει και κάνει - ότι είναι συστημική μέχρι το μεδούλι. Οτι είναι γέννημα - θρέμμα του καπιταλιστικού συστήματος, με αποστολή να πλήττει τους ίδιους τους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: