Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ἄφες αὐτοῖς· οὐ γάρ οἴδασι τί ποιοῦσι»


  Η διαχειριστική επιτροπή για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αλεξάνδρειας συναντήθηκε προχθές με εκπροσώπους φορέων της πόλης , που από χρόνια ασχολούνται με την διανομή υλικής και ηθικής βοήθειας, προς αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.  
 Χωρίς τυμπανοκρουσίες, πάρα πολύ διακριτικά, εντελώς αφιλοκερδώς, ακόμη και με προσωπικό κόστος, πολλοί συμπολίτες μας που προσπαθούν να παραμείνουν –προς τιμήν τους- άγνωστοι , αφού αυτό που κάνουν διακρίνεται από ανιδιοτέλεια , συμπαρίστανται σε συνανθρώπους μας, που έχουν την ανάγκη συνδρομής.
  Το έργο των φορέων αυτών αναγνωρίστηκε και από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του υπό ίδρυση, Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Αλεξάνδρειας, κου Γ. Γκιουρτζή, ο οποίος ζήτησε και την συνεργασία των.
  Την συνάντηση έκλεισε ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης , Χρήστος Αλευράς, που έλαβε το λόγο, παρά τη απαγόρευση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής.
  Ο δημοτικός σύμβουλος, μεταξύ άλλων, επεσήμανε το κίνδυνο να μετατραπεί ο δημοτικός θεσμός σε μέσο άλωσης συνειδήσεων, και σε απλή ασπιρίνη που όμως δεν θα μπορεί να θεραπεύει τις σοβαρές βλάβες που προκαλούν στη κοινωνία οι κυβερνητικές πολιτικές που άκριτα υποστηρίζει αυτή η διοίκηση του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: