Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Η κυβέρνηση αποφάσισε την επίταξη των απεργών εργαζομένων στο Μετρό


 Μετά από υπουργική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης  στο Μαξίμου υπό τον Αντ. Σαμαρά η κυβέρνηση αποφάσισε και ανακοίνωσε , την επίταξη των απεργών εργαζομένων στο Μετρό.
Στο όνομα της «ταλαιπωρίας του αθηναϊκού κοινού» και του «σοβαρού προβλήματος στην οικονομική ζωή», ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, επιχείρησε να παρουσιάσει ως επιβεβλημένη και μόνη λύση την επίταξη των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς,.
 «Δεν μπορούμε να είμαστε όμηροι συντεχνιακών αντιλήψεων» ανέφερε, προκλητικά, ο υπουργός.
Σε επίδειξη πυγμής απέναντι στους απεργούς στα Μέσα Μαζική Μεταφοράς, επιδόθηκε ο πρωθυπουργός, υπερασπιζόμενος την αυταρχική απόφαση της συγκυβέρνησης για επιστράτευση. Παράλληλα επιχείρησε να ενεργοποιήσει αντανακλαστικά κοινωνικού αυτοματισμού και να συκοφαντήσει τις κινητοποιήσεις.
….Όλος ο λαός πρέπει να καταδικάσει την κυβέρνηση και να εκφράσει την αλληλεγγύη του στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στο Μετρό και τα άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, που πρέπει να παραμείνουν όρθιοι και να μην υποκύψουν ώστε να αποτύχουν ο αυταρχισμός  και η κυβερνητική αδιαλλαξία», τονίζει το  ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του

Δεν υπάρχουν σχόλια: