Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Δημιουργείται ομάδα Ανωνύμων Οικογενειών, μέλη των οποίων αντιμετωπίζουν προβλήματα από εθισμούς και εξαρτήσεις, στην Αλεξάνδρεια


Αύριο Δευτέρα 1 Απριλίου 2013, στις 8 μ.μ., στο χώρο του Επισκοπείου Αλεξάνδρειας, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, θα γίνει η έναρξη των συναντήσεων της ομάδας Ανωνύμων Οικογενειών, μέλη των οποίων αντιμετωπίζουν προβλήματα από εθισμούς και εξαρτήσεις.
Είναι η πρώτη ομάδα Ανωνύμων Οικογενειών που ξεκινά τη δράση της στο νομό μας και σαν σκοπό έχει να βοηθήσει και να στηρίξει, μέσα από την εφαρμογή του διεθνούς προγράμματος Ανωνύμων Οικογενειών, τους συγγενείς ατόμων που βρίσκονται υπό την επήρεια εξαρτησιογόνων ουσιών.
Το πρόγραμμα αυτοβοήθειας και υποστήριξης των Ανωνύμων Οικογενειών, εστιάζει στο οικογενειακό περιβάλλον του χρήστη, ώστε μέσα από τη βελτίωσή του, να βοηθήσει τελικά όχι μόνο τα μέλη της οικογενείας του, αλλά έμμεσα και τον ίδιο το χρήστη.
Καλούνται, όλοι οι ενδιαφερόμενοι,- γονείς, αδέλφια ή και φίλοι ατόμων με εξαρτήσεις, ανώνυμα και εχέμυθα-, που θέλουν να βοηθήσουν ουσιαστικά τα αγαπημένα τους πρόσωπα, που καταστρέφονται μέρα με την ημέρα από τη μάστιγα των εξαρτησιογόνων ουσιών, να συμμετέχουν στις συναντήσεις αυτές, που θα ξεκινήσουν από αύριο και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα στις 8 μ.μ. στο χώρο του Επισκοπείου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αύριο , στο χώρο του Επισκοπείου Αλεξάνδρειας, τον αγιασμό για την έναρξη των συναντήσεων της ομάδας Ανωνύμων Οικογενειών, θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων.