Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Η κάθε φράουλα πάνω στο ελληνικό τραπέζι μας θα έχει πλέον και μια σταγόνα από αληθινό αίμα


Ο κατήφορος της βάρβαρης ελληνικής πραγματικότητας, με τα βασανιστήρια, τους εγκλεισμούς, τα μαστιγώματα και πάνω απ' όλα την ατιμωρησία και την απραξία των αρχών μπροστά στο ρατσιστικό μίσος, όπλισε ξανά τα χέρια των δολοφόνων της Μανωλάδας. Από δω και πέρα η κάθε φράουλα πάνω στο ελληνικό τραπέζι μας θα έχει μια σταγόνα από αληθινό αίμα. Εδώ θα μας οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια οι πρακτικές τιμωρίας του φτωχού μετανάστη, οι επιχειρήσεις-«σκούπα», τα απάνθρωπα κρατητήρια και τα ατιμώρητα εγκλήματα των ταγμάτων εφόδου. Αν σε κάποια ευρωπαϊκή ή μη χώρα, 30 μετανάστες Έλληνες είχαν πυροβοληθεί εν ψυχρώ από αδίστακτους επιχειρηματίες δολοφόνους, σήμερα η Ελλάδα θα είχε ξεσηκωθεί, ζητώντας δικαιοσύνη και τιμωρία.
Πόση αξία έχουν όμως τα κορμιά των Μπανγκλαντεσιανών και των Πακιστανών μεταναστών, ώστε να αποδοθεί και στη δική μας χώρα δικαιοσύνη;
 Κύριε Δένδια, καληνύχτα σας! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η παράφραση της ελληνικής μετάφρασης (Φράουλες και Αίμα) του τίτλου του βιβλίου του Αμερικανού Τζέιμς Κούνεν (The Strawberry Statement) εκφράζει με ακρίβεια τα ντροπιαστικά για την Ελλάδα και την κοινωνία μας γεγονότα που έλαβαν χώρα στη Μανωλάδα Ηλείας.